Uitgelicht

Redactie & Co is het werving & selectiebureau dat vandaag in de spotlights staat. Redactie & Co is hét bureau voor werving, selectie en uitzending van journalisten, tekstschrijvers en (hoofd-) redacteuren. Het eigen netwerk bestaat uit zo'n 20.000 professionals die 'in' zijn voor een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging. Meer informatie? Bel partner Michael Boud op 020 489 7078 of stuur hem een mailtje via [email protected].

U bent hier

Communicatie & Co

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en detachering van communicatiemanagers en communicatie-medewerkers. Ons netwerk bestaat uit ruim 10.000 communicatie professionals die 'in' zijn voor een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging. Op deze site vind je informatie voor zowel werkgevers als kandidaten. Meer informatie? Bel partner Michael Boud op 020 528 7734 of stuur hem een mailtje via [email protected]

creatieven.com

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en uitzending van professionals in creatie. Ons netwerk bestaat uit zo'n 10.000 designers, art directors en vormgevers die 'in' zijn voor een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging. Meer info? Bezoek onze site als kandidaat of opdrachtgever. Of ga direct door naar onze actuele vacatures.

Marketing & Co

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en detachering van marketeers. Ons netwerk bestaat uit bijna 10.000 professionals die 'in' zijn voor een nieuwe uitdaging. We vinden vaste én tijdelijke medewerkers voor u. Meer info? Bezoek onze site als kandidaat of opdrachtgever. Of bel partner Michael Boud op 020 528 5941.

PAsearch

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en uitzending van personal assistents, office managers en secretaresses. Op deze site is informatie beschikbaar voor kandidaten en werkgevers. Meer informatie? Mail Maaike Willems.

pzSearch

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en detachering van professionals in het human resources management (HRM). Ons netwerk bestaat uit bijna 10.000 professionals die 'in' zijn voor een nieuwe uitdaging. We vinden vaste én tijdelijke medewerkers voor u. Meer info? Bezoek onze site als kandidaat of opdrachtgever. Of bel partner Maaike Willems op 020 620 3663.

Redactie & Co

Wij zijn hét bureau voor werving, selectie en uitzending van journalisten, tekstschrijvers en (hoofd-) redacteuren. Ons netwerk bestaat uit bijna 20.000 professionals die 'in' zijn voor een nieuwe vaste of tijdelijke uitdaging. Meer informatie? Bel partner Michael Boud op 020 489 7078 of stuur hem een mailtje via [email protected]
Abonneren op